Linköping – Brynäs

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Linköpings förutsättningar är glasklara. Förlust för hemmalaget och säsongen kan vara över på fredag när man spelar i Gavlerinken. TIllskillnad från första matchen i kvartsfinalen, spelade Linköping som ett helt annat lag. Laget bjöd upp till dans och vände underläge 0-1 till 2-1. Några mindre bra minuter i tredje perioden blev dock avgörande när Brynäs både kvitterade och tog ledningen. Torsken med 0-6 i första mötet är tändvätska och på hemmaplan mot Brynäs brukar Linköping ha det relativt lätt.

Brynäs imponerade framförallt i första mötet och lyckades till slut vinna den senaste matchen. Känns ändå som Linköping i alla fall förtjänade en förlängning senast och nu lär laget vara extra taggade. Brynäs lär få det tufft i Saab Arena när ett utav ligans starkaste offensiv kommer kliva fram ordentligt. Jag tror att hemmalaget kommer stå som segrare i tredje mötet av den här kvartsfinalen.

Jag spelar på Linköping ML till 1,80 @ bet365.

  • Match: Linköping – Brynäs
  • Spel: Linköping ML
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 22/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!