Frölunda – Brynäs

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Frölunda lyckades inte kvittera, men hade med sig energin från sista perioden till match nummer två i Gavlerinken. Där vann göteborgarna tämligen enkelt och tog sig hem till Västsverige med en 6-1-vinst i bagaget. Frölunda är alldeles uppenbart hetast för tillfället. Det var ingen nöjd hemmapublik som följde lagets första match mot Brynäs i denna matchserien. Revanschlusten är troligen väldigt stor.

Brynäs gick upp till en maffig 4-0-ledning i första matchen av semifinalen, men trots det höll man på att slarva och tappa till 4-4. Laget har 9-1 i baken på de fyra senaste perioderna. Brynäs lär justera ett par taktiska saker inför den här matchen. Det gäller att göra någonting nu, annars kommer Frölunda vinna tre raka matcher. Hur som helst kan Brynäs räkna med en tuff bortamatch i Scandinavium.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ bet365.

  • Match: Frölunda – Brynäs
  • Spel: Frölunda (1)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 8/10
  • Spelstopp: 19:15, 6/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!