Frölunda – Brynäs

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Frölunda lyckades inte kvittera, men hade med sig energin från sista perioden till match nummer två i Gavlerinken. Där vann göteborgarna tämligen enkelt och tog sig hem till Västsverige med en 6-1-vinst i bagaget. Frölunda är alldeles uppenbart hetast för tillfället. Det var ingen nöjd hemmapublik som följde lagets första match mot Brynäs i denna matchserien. Revanschlusten är troligen väldigt stor.

Brynäs gick upp till en maffig 4-0-ledning i första matchen av semifinalen, men trots det höll man på att slarva och tappa till 4-4. Laget har 9-1 i baken på de fyra senaste perioderna. Brynäs lär justera ett par taktiska saker inför den här matchen. Det gäller att göra någonting nu, annars kommer Frölunda vinna tre raka matcher. Hur som helst kan Brynäs räkna med en tuff bortamatch i Scandinavium.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ bet365.

  • Match: Frölunda – Brynäs
  • Spel: Frölunda (1)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 8/10
  • Spelstopp: 19:15, 6/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar