M’gladbach – Man City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Borussia M’gladbach har en brant uppförsbacke framför sig, men skulle kvällens match vinnas är ”Die Fohlen” återigen med om en plats till slutspelet i Champions League. Gladbachs form är dålig. Precis före uppehållet förlorade man med 0-3 på bortaplan mot Hertha Berlin och torskade matchen efter mot Köln. På Borussia Park är laget en maktfaktor och förmodligen kommer Gladbach vara ordenligt revanschsugna.

Man City har briljerat på sistone och har framförallt imponerat i Premier League. Däremot är inte Manchester City alls omöjliga att rubba på. De har stått för flera floppar på resande fot, bland annat 3-3 mot nämnda Celtic och med alla tävlingar inräknade står bortaformraden i 2-1-3.

Jag spelar på M’gladbach +0,75 mål (Asian Handicap) till 1,86 @ ComeOn.

  • Match: M’gladbach – Man City
  • Speltips: M’gladbach +0,75 mål (AH)
  • Odds: 1,86 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 5/11

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar