Porto – Leicester

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Porto har kniven mot strupen när de tar emot den klara gruppettan och förmodat roterande Leicester på Estádio de Dragão. Seger i kvällens match skulle innebära att ”Dragões” blir slutspelsklara, oberoende av resultatet i matchen mellan Brugge och Köpenhamn. Framförallt en förlust skulle innebär att laget är i stor fara. Porto har spelat åtta raka matcher som resulterat i under 2,5 mål.

Leicester befinner sig på den nedre halvan i Premier League. Det är dock på CL allt fokus har legat. Laget är klara för slutspel som etta med fyra vinster och ett kryss. Leicester kommer med största sannolikhet rotera om, vilket lär innebära att matchen troligen kommer bli relativt målsnål. Laget kommer förmodligen spela på kontringar, eftersom att pressen är på Porto.

Jag spelar på under 2,75 mål (Asian Handicap) till 1,85 @ bet365.

  • Match: Porto – Leicester
  • Speltips: Under 2,75 mål (AH)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 7/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!