Sevilla – Leicester

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sevilla har gått riktigt bra den här säsongen och det är mycket starkt med tanke på vilka förändringar som gjordes i truppen inför spelåret. På Ramon Sanchez Pizjuan är Sevilla otroligt hemmastarka med ligafacit 9-1-1 under säsongen. Enda förlusten på hemmaplan kom mot Barcelona (1-2). Sevillas största fokus ligger utan tvekan på Champions League.

Leicester skrällde förra säsongen, då laget plockade hem Premier League, men den här säsongen vill de nog helst glömma. En 17:e plats i Premier League just nu med 1 poäng till godo på Hull under nedflyttningsstrecket säger det mesta. Faktum är att Leicester är det formsvagaste laget i hela ligan med fem raka förluster och 0-12 i målskillnad.

Jag spelar på Sevilla -1,5 (Asian Handicap) till 1,85 @ bet365.

  • Match: Sevilla – Leicester
  • Speltips: Sevilla -1,5 (AH)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 22/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar