Atl. Madrid – Leverkusen

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Atletico Madrid kan inte vara helt tillfredsställda med resultaten i Primera División. ”Rojiblancos” är inte bättre placerade än fyra och jagas dessutom hack i häl av flera konkurrenter. Atlético är dock väldigt stabila och bra på att behålla ledningar. Man lämnar över bollinnehavet till motståndarna och har sylvassa omställningar. Laget har ett solitt försvarsspel. Fem av sju matcher i Champions League har innehållit färre än tre mål. Jag tror att Atletico kommer gå ut och bara försöka spela av matchen.

Bayer Leverkusens uppförsbacke är alltför brant inför returen. När Fernando Torres smällde in 4-2 för Atlético Madrid i slutminuterna på BayArena, då släcktes Leverkusens Europadröm. Mer eller mindre ingenting talar för att de skulle kunna hämta in det här. Fyra av sju matcher i Champions League har innehållit färre än tre mål. Jag tror på en målfattig match.

Jag spelar på under 2,5 mål till 2,12 @ Unibet.

  • Match: Atletcio Madrid – Leverkusen
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,12 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 15/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar