Roma – Leverkusen

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Roma torskade i senaste matchen borta mot Inter när man också blev målösa. Dock så saknades det inte chanser. Inters målvakt räddade laget flertalet gånger. Spelmässigt har man visat på bra form och innan matchen mot Inter, öste man in mål där jag inkluderar den galna 4-4-matchen borta mot Leverkusen. Det känns verkligen som att kommer få se två offensiva och balanserade lag. Här fortsätter man att ha en vass offensiv att tillgå och den här matchen vill man vinna. Så jag räknar med att man kommer gå för det och mot ett Leverkusen som inte är kända för att ställa fram bussen så tycker jag chanserna för minst 2 mål är bra.

Leverkusen förlorade i ligan senast mot Wolfsburg med 2-1 borta och det kanske inte är så mycket att säga om då Wolfsburg är ett bra lag. Nu möter man ett Roma som jag håller högre än Wolfsburg och med tanke på att defensiven inte är den bösta lagdelen i laget så kommer man få problem denna kväll. För man möter ett Roma på bortaplan som väldigt gärna vill vinna den här matchen. Skulle man släppa in ett mål hyfsat tidigt så måste man ju chansa mer vilket skulle ge större ytor för kvicka Roma-spelare på kanterna.

Jag spelar Roma över 1.5 mål till oddset 1.86.

  • Match: Roma – Leverkusen
  • Spel: Roma över 1.5 mål
  • Odds: 1.86 @ Unibet
  • Insats: 6.5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar