Leverkusen – Lazio

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Leverkusen spelade i helgen hemma mot Hoffenheim, där man vann med 2-1, där hamnade man i underläge nästan omgående och pressade framåt matchen igenom. Tror på en liknande matchbild här också eftersom man ju är i underläge och måste pressa framåt. I matchen mot Hoffenheim så skapade Leverkusen 13 hörnor i jakten på kvittering och vinstmålet. Ja man är som sagt riktigt starka på hemmaplan med flera starka offensiva spelare som gärna utmanar ofta. Nu sägs det dock att koreanen Son Heung-Min är och läkarundersöks i London för att skriva på för Tottenham men sägs också fortfarande vara med i truppen. oavsett så har man offensiva spelare att ersätta honom med så känner ingen oro där direkt. Annars inga skador som påverkar spelet i sig, bara 2 defensiva spelare.

Lazio tog en stabil seger senast och man höll nollan vilket gjorde förutsättningen väldigt bra inför returen ikväll. Och att italienare är bra på att spela på resultatet vet vi sen tidigare. Det sägs att tränare Stefano Pioli ska spela 5-3-2 där ytterbackarna agerar fritt på kanterna. Men tanken med det är nog att få in så mycket spelare som möjligt centralt och göra det trångt för de tekniska spelarna Leverkusen har, och att man därför trycker ut dom på kanterna. Och väl på kanterna kan och borde det skapas en hel del hörnor för Leverkusen kan man tycka.

Lazio är dock skadedrabbat och man måste få till en 100-procentig match för att detta ska gå vägen. Det är inte vilka skador som helst heller, förstemålvakten Fedrico Marchetti är skadad, så även defensiva mittfältaren Lucas Biglia. Men även anfallarna Miroslav Klose och Filip Djordjevic. Och det är klart att Biglia frånvaro gör att man nu vill få in mer folk centralt eftersom Biglia annars brukar vara kung just där, men ersättarna är inte lika bra defensivt som han är. I hemmamatchen mot Leverkusen släppte man till 4 hörnor, i bortamatchen där man kommer spela på resultatet till stor del och när man vet att Leverkusen kommer pressa som dårar så skulle jag tro att 4 hörnor dubblas.

Leverkusen är i underläge och måste framåt för att minst göra 1 mål ikväll. Kan behövas fler dessutom ifall det vill sig illa. Man är ett offensivt bra lag och väldigt bra på hemmaplan så räkna med bra tryck från tyskarna. Lazio behöver inte förhasta sig och kommer till en början att spela på resultatet, lär därför ligga lågt med laget och trycka ut Leverkusen-spelarna till kanterna. Lite det som är tanken när tränare Pioli troligen väljer ett 5.3.2-system med fria yttrar. Nä jag tror Leverkusen skapar mycket hörnor ikväll. Jag spelar därför Leverkusen över 6.5 hörnor till oddset 2.10. Insatsen är strax under medel.

  • Match: Leverkusen – Lazio
  • Spel: Leverkusen över 6.5 hörnor
  • Odds: 2.10 @ bet365
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar