BATE Borisov – Piast

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

BATE Borisov är numera etablerade på världsscenen och dem stora turneringarna. Under 2010-talet har de deltagit i Champions League eller Europa League samtliga år förutom vid två tillfällen när man missat i det avgörande kvalspelet. Klubben har rutin och BATE ska definitivt inte underskattas när orutinerade Piast ska besegras i första omgången av kvalspelet. Vitryssarna förlorar väldigt sällan på hemmaplan.

Piast är för första gången regerande mästare i polska ligan. Gästerna kommer såklart till dagens match med självförtroende, men man saknar rutinen från dessa typer av turneringar. Ska de ta sig vidare här måste man fokusera på försvaret i den här första matchen. BATE har defensiven som sin starka sida och kan de ställa en mur på bortaplan i returen, kommer det bli en svårlöst uppgift för Piast.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ NordicBet.

  • Match: BATE – Piast
  • Spel: BATE (1)
  • Odds: 1,70 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 10/7

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar