IFK Göteborg – Piast

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg vann den första matchen mot Piast Gliwice från Polen i kvalet till Europa League. Göteborgarna har med sig ett 3-0-resultat till Gamla Ullevi och det handlar i princip bara om att säkra avancemanget i den här matchen. Jag tror att Blåvitt vill bjuda sin hemmapubliken på en bra match, någonting som bör märkas allra tydligast i inledningen av matchen. Troligtvis kommer matchen bli mer avslagen mot slutet.

Piast Gliwice placerade sig förra säsongen på en ganska oväntad andraplats i Ekstrklasa, vilket också är deras bästa placering någonsin. Den prestation verkar inte ha så stor betydelse i dagläget med tanke på att Piast efter förra veckans förlust, valde att avsluta samarbetet med tränaren, bara några dagar innan säsongspremiären. Det verkar vara kaos i klubben och jag tror att man har mer att tänka på än det som sker på planen.

Jag spelar IFK Göteborg att vinna första halvlek till 2,18 @ Unibet.

  • Match: IFK Göteborg – Piast
  • Spel: 1 (FH)
  • Odds: 2,18 @ Unibet
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 21/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar