Belenenses – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Belenenses kom 6:a i Primeira liga förra säsongen och man tog den platsen genom att besegra Gil Vicente sista omgången på bortaplan samtidigt som ett annat lag förlorade, sen hade man turen att ta en Europa League-plats för att cupmästaren Sporting redan var kvalificerat. På 34 matcher förra säsongen i ligan så gjorde man bara 34 mål vilket var 11e bäst i ligan. Anledningen till den höga placeringen är dock det fina försvarsspelet och endast 35 mål insläppta. Man har sålt sin bästa målskytt nu i veckan, Deyverson som gjorde 8 mål förra säsongen.

IFK Göteborg är mitt uppe i en säsong vilket såklart är en fördel inför detta möte. Bortaplan betyder såklart att man slår ur underläge och skulle tänka mig att man kommer hit till Portugal för att släppa in så lite mål som möjligt. Man vill minimera misstag och ligga rätt i positionerna. Men just allt det är man ju bra på, försvarsspelet har sett riktigt bra ut mestadels i Allsvenskan såhär långt så jag är inte orolig. Man har ett samspelt lag för tränare Jörgen Lennartsson har spelat samma lag i stort sett hela säsongen.

Belenenses gjorde endast 1 mål i snitt på hela 34 matcher vilket är väldigt lite för ett lag som kvalificerat sig för Europa. Jag spelar på att Belenenses inte gör något mål före 54:00. Insatsen blir strax över medel.

  • Match: Belenenses – IFK Göteborg
  • Spel: Belenenses inget mål före 54:00
  • Odds: 1.83 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 21.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar