Fiorentina – Belenenses

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Tre konkurrenter slåss fortfarande om den sista slutspelsbiljetten i EL-grupp I – Fiorentina och Belenenses är två av dessa och när de drabbar samman öppnar förutsättningarna upp för en målrik batalj. Det är öppet inför de avslutande matcherna, som båda startar vid 21:05, och en pinne skulle betyda att Fiorentina säkrar sin plats i slutspelet medan chansen på förstaplatsen är borta eftersom man har sämre statistik än Basel i inbördesmatcherna.Belenenses måste vinna för att kunna avancera vidare och skulle Lech Poznan göra detsamma mot Basel är det målskillnaden som fäller avgörandet – då är det stor fördel polackerna.

Att åka till Stadio Artemio Franchi och veta att man måste kamma fullt – inte bevaka resultat – är en mardröm för de flesta europeiska klubbarna, och inte minst när man på pappret är så pass underlägsna. Med största sannolikhet slutar det i total katastrof; offensivt är Fiorentina sylvassa och de hanterar såväl att vara spelförande som att lura i omställningsspelet. Vid ett eventuellt oavgjort resultat – säg 1-1 – kommer Belenenses vara illa tvungna att pressa upp positionerna. Då lär det smälla åt andra hållet. Den här kvalitetsskillnaden fick vi svart på vitt bevisad i den omvända matchen där Fiorentina vann med hela fyra mål mot noll. Om ”Violerna” är de som får in första baljan, kan siffrorna enkelt skjuta i höjden. Hur jag än vrider och vänder på det – ska målmöjligheterna vara oerhört goda. Fyra av Fiorentinas EL-matcher har klivit över 2,5-målslinan medan två av dem gjort detsamma för Belenenses – men när klasskillnaden ändå är så pass stor är det värden som ska sätta tonen. Mindre tro på mål blir det inte med tanke på att italienarnas försvarsklippa Facundo Roncaglia missar matchen med en avstängning. 1,80x får vi för över 2,5 mål och det är utan tvekan av värde.

  • Match: Fiorentina – Belenenses
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.80 @ betsson
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 9/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar