Grasshoppers – Fiorentina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Fiorentina verkar ha något intressant på gång efter att ha värvat in Gomez, Illicic, Joaquin med flera och behållit i princip alla andra viktiga kuggar utom Stevan Jovetic. Med spelare som Ljajic, Cuadrado, Borja Valero, Aquilani och förre Man City backen Savic kan man nog vara med uppe i toppen av Serie A i år!
Vet inte så mkt om Grasshoppers förutom att dom åkte ut efter 2 raka förluster mot Lyon(som i sin tur fick pisk hemma i tisdags mot Real Sociedad) i CL-kvalets tredje runda och att man är obesegrade i den inte alltför starka Schweiziska ligan med 2 vinster och 3 oavgjorda.

Grasshoppers åkte ut från CL efter att ha förlorat mot Lyon. Man har ett orutinerat lag vilket också var den största faktorn till varför inte man klara av att stå emot Lyon. Tror Fiorentina tar tag i taktpinnen redan borta och vinner!

  • Match: Grasshoppers – Fiorentina
  • Speltips: Fiorentina (2)
  • Odds: 1,93 @ Svenska Spel
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar