Basel – Fiorentina

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Basel är ett rutinerat lag inom Europaspel och leder gruppen med 9 poäng. Detta innebär att man kan ha tillräckligt med poäng för att avancera till slutspel även ifall man förlorar mot Fiorentina, beroende på vad det blir i den andra matchen i gruppen. Basel har ett gynnsamt utgångsläge med 2 omgångar kvar av gruppspelet, motivationen kan knappast vara lika stor som Fiorentina har inför denna matchen. Formen verkar vara på nedåtgående då man har 2 raka förluster i ligan nu. Och normalt sett så är det klasskillnad lagen emellan. Sen är det ju så att Basel såklart har fördelen av att spela på hemmaplanmen man får absolut se upp med ett högmotiverat Fiorentina i bra form. Motståndarna Fiorentina har ju dessutom förre Basel-tränaren Paulo Sousa som säkert vet hur varje spelare i laget fungerar.

Fiorentina spelade 2-2 hemma mot Empoli i helgen, där man gjorde en bedrövlig första halvlek, eller man ska väl säga att Empoli gjorde en bra halvlek också. Men sedan gjorde man ett dubbelbyte som gav effekt direkt och man hämtade upp 0-2 till 2-2 och hade absolut bud på 3-2. Man valde ju att rotera lite på de offensiva spelarna eftersom man såklart siktat på den här matchen då man har hög prioritet på Europa League. Så räkna med en bra startelva här borta mot Basel och man går helt klart för 3 poäng, inget snack. Formen hos Fiorentina, jo den är fortfarande väldigt bra och man är ett bättre lag än Basel också som ju saknar en del spelare denna afton.

  • Match: Basel – Fiorentina
  • Spel: Fiorentina draw no bet
  • Odds: 1.97 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar