Qarabag – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Qarabag har visat sig vara väldigt starka hemma i Azerbadjan på Tofiq Bähramov-stadion. I den tidigare kvalomgången slog de nämligen ut Viktoria Plzen, laget som varit med i Champions Leagues gruppspel under de senaste säsongerna. Sen kan man ifrågasätta lagets form med tanke på att de har haft tre förluster och tre oavgjorda på de tio senaste matcherna.

IFK Göteborg är en enda match ifrån att nå huvudturneringen, men då krävs att de försvarar den 1-0-ledning de skaffade sig i det första mötet i Göteborg. Det känns som det är blåvitts tur att få spela på Europa-nivå och att möjligheten för att krångla sig vidare över två matcher borde vara relativt stor.

Jag spelar på att IFK Göteborg avancerar till 1,80 @ bet365.

  • Match: Qarabag – IFK Göteborg
  • Speltips: Att avancera (IFK)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 18:30, 25/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar