Qarabag – Samtredia

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Qarabag har ett järngrepp om den inhemska serien. Årets säsong som avslutades strax innan maj månad, dominerades fullt ut och tabelltvåan Qabala slutade med hela tio pinnar efter. Azerbajdzjans klubbfotboll och Georgiens skiljer en del rent klassmässigt. Qarabag är starka hemma på Tofiq Bähramov-stadion och ska även vara stora favoriter att vinna i kvällens match.

Samtredia är en av de klart bättre klubbarna i Georgien och vann förra årets seriespel, men är snarare en uppstickare istället för dominant. Ju nu parkerar laget bara på en tredjeplats. Nyttigt att få erfarenhet av Europaspel här, det har man tämligen lite av. Samtredia ställdes mot Qarabags underordnade rival, nämnda Qabala förra året och det bortamötet förlorades med hela 1-5 (totalt 3-6).

Jag spelar på Qarabag -1 mål (Asian Handicap) till 1,77 @ ComeOn.

  • Match: Qarabag – Samtredia
  • Spel: Qarabag -1 (AH)
  • Odds: 1,77 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/7

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!