Qarabag – Chelsea

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Qarabag imponerade under inledningen av gruppspelet. Två poäng i denna grupp är nog bättre än vad många vågade hoppas på. Att Qarabag dessutom undvikit att förlora mot Atletico Madrid trots dubbla möten är väldigt imponerade. I övrigt blev laget totalslaktade mot Chelsea i premiären. Egentligen ska Atlilar vara uträknade här. Samtidigt har Qarabag mycket att spela för, det måste sägas.

Chelsea tar sig till matchen mot Qarabag med möjligheten att säkra sin plats i åttondelsfinalen. En seger och Atletico Madrid befinner sig för långt bakom för att kunna ta sig ikapp. Det gör att de flesta räknar iskallt med att laget går för fullt direkt. Att hamna i ett läge där man, i den sista och avgörande matchen mot just Atletico Madrid inte har råd att förlora vill man helt enkelt inte ens tänka tanken på.

Jag spelar på att Chelsea vinner första halvlek till 1,85 @ bet365.

  • Match: Qarabag – Chelsea
  • Spel: Chelsea vinner FH
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 22/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar