Chelsea – PSG

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Trots massivt spelövertag  i första matchen, fick Paris Saint-Germain bara med sig 1-1 från Parc des Princes. Den andra halvleken handlade enbart om fransmännen och hade inte Chelseas Thibaut Courtois gjort en av sin karriärs bästa matcher mellan stolparna, hade det kunnat bli både 2- eller 3-1.

Chelsea är urstarka på hemmaplan och släpper sällan in mål; bara fem på 13 PL-matcher. I CL har man däremot släppt in mål i två av tre matcher på Stamford Bridge, mot Schalke 04 och Sporting,

Frågan är om PSG inte var förtjänta av att gå vidare i fjol, men Chelsea behöver sällan spela ren och skär propagandafotboll för att klara positiva resultat. Effektiviteten är fantastisk såväl framåt som bakåt.

PSG:s försvar imponerar inte på mig. I en traditionellt sett rätt målsnål liga som Frankrike har de släppt in 24 på 28 matcher. I CL har de släppt till målchanser i stort sett i alla gruppmatcher och jag kan inte riktigt se laget vara tillräckligt bra för att stänga ner Chelsea på bortaplan. Chelsea hotar på en mängd olika sätt och jag har svårt att se PSG stå emot över 90 minuter.

  • Match: Chelsea – PSG
  • Speltips: Chelsea (1)
  • Odds: 2.20 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 11/3, 20.45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar