Chelsea – Paris SG

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Första mötet vann PSG med hela 3-1 på sin hemmaplan och har därför ett fint utgångsläge inför den här matchen men frågan är om man klarar stå emot ett revanschsuget Chelsea på Stamford Bridge?

Första mötet vanns av ett ruskigt taggat och spelsuget PSG som efter mål på tilläggstid fick med sig 3-1 från Paris. I den matchen såg Chelsea ruskigt oinspirerade ut och såväl offensiven som defensiven var riktigt tafatta. Coach Mourinho var ruskigt besviken på lagets insats och det lärChelseas spelare ha fått höra. Denna matchen spelas på Stamford Bridge där Chelsea är riktigt starka och här bärs man fram av sina hemmafans. Jag tror Mourinho kommer sätta full fart från start för att göra ett tidigt ledningsmål likt man gjort så många gånger förr den här säsongen. Att Chelseaskall lyckas göra 3 mål på PSG är jag inte det minsta orolig för då PSGs defensiv som kollektiv inte direkt imponerar på mig och lyckas Chelsea köra över motstånd som Arsenal (6-0), Tottenham (4-0) och Man United (3-1) plus att man besegrat övriga engelska topplag i Man City (2-1) och Liverpool (2-1) hemma på Stamford Bridge så bör man lyckas göra minst 3 mål på PSG.

Chelsea är som sagt starka hemma på Stamford Bridge och till den här matchen så lär spelarna ha fått en rejäl utskällning av Mourinho som givetvis vill ta sig vidare i Champions League. Man har en offensiv kraft som är av världsklass när de spelare på topp och till den här matchen är Samuel Etóotillbaka vilket är stort plus då han tillsammans med bland annat Eden Hazard, Willian och Oscar är ruskigt giftiga i offensiven! Man kommer sätta full fart från start och vaknar spelarna på rätt sida denna kväll så är det utan tvekan Chelsea som tar sig vidare till semifinal i Champions League för kapacitetsmässigt är man ett par nivåer över PSG!

PSG stod för en riktigt bra match mot ett oinspirerat Chelsea och det tog man minst sagt tillvara på och extra kul för hackkycklingen Pastore att få sätta dit 3-1 på tilläggstid. Nu har man en helt annan uppgift framför sig när man skall ta sig an ett revanschsuget Chelsea på Stamford Bridge. Man går som tåget hemma i Frankrike men jag vill ändå höja ett varningens finger för lagets spel på bortaplan där man gjort en hel del usla prestationer och tappat onödiga poäng. Nu ska man resa till England och man har en ”trygghet” i 3-1 från hemmamatchen men det räcker att man förlorar med 2-0 så är det kört och jag tror det kan fälla PSG här som har lättare för att spela offensiv fotboll än att backa hem. Man fick oturligt Zlatan Ibrahimovic skadad plus att även Verratti lär vara osäker för spel.

Kort summering: Chelsea kommer sätta full fart framåt från start och hänger inte PSG med i den vågen så tror jag Chelsea har gjort 2 mål redan före paus. Båda lagen spelar matcher i helgen vilket kan leda till skador men i mina ögon så bör sylvassa Eden Hazard, Willian och tekniske Oscar och målfarlige Samuel Etóo lösa det här spelet! Trots att PSG har 3-1 att gå på så tror jag stenhårt på Chelsea i semifinal, därför känns oddset 3.75 oerhört spelvärt!

  • Match: Chelsea – Paris SG
  • Spel: Chelsea först till 2 mål
  • Odds: 2.20 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20.45

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar