Roma – Paris SG

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Roma har varit underordnade Juventus under hela 2010-talet. Nattens match blir lagets första stora värdemätare under försäsongen. Offensivt har Roma fantastisk kapacitet och försvarsspelet är lite av deras akilleshäl, vilket brukar öppna för en hel del underhållande historier. Förra året snittade deras Serie A-matcher hela 3,4 mål. Man rapporteras ta alla stora stjärnor med sig till den här matchen.

PSG har revansch att utkräva det kommande spelåret. Som storfavoriter till att vinna förra årets Ligue 1, till att hamna hela åtta pinnar bakom vinnaren Monaco. Innan dess hade man hamnat på toppen av kullen fyra år efter varandra. Laget är anfallsglada och kommer med största sannolikhet kunna utnyttja de ytor som uppstår när Roma också vill driva upp tempot. Jag tror på tre eller fler mål i matchen.

Jag spelar på över 3,0 mål (Asian Handicap) till 1,95 @ Unibet.

  • Match: Roma – Paris SG
  • Spel: Över 3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 20/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar