Roma – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Roma har varit den främsta utmanaren till ”Den gamla damen” under de senaste åren. Laget slutade på andraplatsen under föregående säsong och hoppas kunna ta ytterligare kliv. Detta blir en värdemätare om huruvida det är möjligt att utmana gästerna om ligatiteln. Roma spelar en framåtlutad, offensiv och glädjefylld fotboll, vilket inte minst präglade slutminuterna mot Tottenham. En 3-2-vinst blev det då.

Juventus står som herre på täppan i den italienska klubbfotbollen och fortsätter att imponera. Sex raka upplagor av Serie A har vunnits och utöver det har det blivit två silvermedaljer på de tre senaste åren i Champions League. Med alla byten och rotation att ta hänsyn till är Juve inte alls lika solida defensivt, som de kan antas kommer vara när seriespelet tar fart. Jag tror på två stycken offensiva lag i matchen.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,50 @ ComeOn.

  • Match: Roma – Juventus
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,50 @ ComeOn
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 22:00, 30/7

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar