Roma – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ettan och tvåan i italienska Serie A inleder fotbollsveckan.

Roma vann med 2-1 borta mot Feyenoord i EL-slutspelet senast och är således vidare till nästa fas i turneringen. En ännu mer imponerande prestation stod Juventus för i deras uddamålsseger mot Borussia Dortmund och man har fördelen inför returmötet i Tyskland.

Romas fans kommer kräva att laget går för tre poäng för att ha chansen att nosa på Scudetton. För Juves del är krysset givetvis taget på förhand, men det kommer finnas kontringslägen för Tevez och Morata i fin form. BLGM har gått in i Romas tre senaste matcher och i de fyra senaste för Juve. Vi minns som sagt även hur höstens möte blev en härlig målchanskavalkad (3-2 till Juventus). Därför tycker jag att BLGM står väl högt och bara måste syna detta till 1,95 @ Ladbrokes med medel insats

  • Match: Roma – Juventus
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,95 @ Ladbrokes
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20.45 2/3

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar