Roma – Juventus

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Ettan och tvåan i italienska Serie A inleder fotbollsveckan.

Roma vann med 2-1 borta mot Feyenoord i EL-slutspelet senast och är således vidare till nästa fas i turneringen. En ännu mer imponerande prestation stod Juventus för i deras uddamålsseger mot Borussia Dortmund och man har fördelen inför returmötet i Tyskland.

Romas fans kommer kräva att laget går för tre poäng för att ha chansen att nosa på Scudetton. För Juves del är krysset givetvis taget på förhand, men det kommer finnas kontringslägen för Tevez och Morata i fin form. BLGM har gått in i Romas tre senaste matcher och i de fyra senaste för Juve. Vi minns som sagt även hur höstens möte blev en härlig målchanskavalkad (3-2 till Juventus). Därför tycker jag att BLGM står väl högt och bara måste syna detta till 1,95 @ Ladbrokes med medel insats

  • Match: Roma – Juventus
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,95 @ Ladbrokes
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20.45 2/3

SpelbolagBonusLänk
1000 krSpela här!