Juventus – Roma

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Juventus kommer till denna matchen med en monsterform. Segertåget är uppe i tolv raka matcher om man räknar in två cupmatcher. Senast i ordningen var nu i onsdags där man med ett reservbetonat lag slog ut Lazio i Coppa Italia med 0-1 och hade full kontroll matchen igenom. Men framförallt så har anfallsspelet varit briljant flertalet gånger under säsongen och där Juventus verkligen öst in mål. Innan matchen i onsdags, hade man åtta raka matcher med minst två mål gjorda med bud på fler. Fem av dom sex senaste hemmamatcherna i ligan har slutat med minst två mål.

Roma har gått trögt en längre tid nu, bara en seger på nio matcher i ligan och cupen och tre raka kryss med insläppt mål i samtliga dessa. Och det är inte direkt något Juventus man mött utan det är Verona, Milan och Chievo. Nu är man i princip borta från guldstriden också och säsongen kan anses som misslyckad, i alla fall inhemskt. Champions League finns ju fortfarande men där ställs man mot Real Madrid i 8-delsfinal. Brist på självförtroende och tuffa historik mot Juventus senaste fem åren på bortaplan, kan sluta i fiasko. Maicon, Ucan, Keita, Strootman och Gervinho är tillgängliga för spel.

Jag spelar Juventus över 1.5 mål till 1.84 @ Unibet.

  • Match: Juventus – Roma
  • Spel: Juventus över 1.5 mål
  • Odds: 1.84 @ Unibet
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!