Paris SG – Chelsea

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

PSG har en av sina bästa trupper någonsin och man är bäst på det mesta. Inför kvällens match har PSG alla sina offensiva spelare utvilade efter att de ställts vid sidan av i den senaste matchen och är förstås mycket medvetna om vad ett bra resultat, hemma i Paris skulle innebära. Laget spelar för det mesta offensivt hemma på Parc des Princes, nästan oavsett vilket motstånd. Det offensiva spel PSG har blir svårt för Chelsea att försvara, även om de också fått fart på offensiven.

Chelsea har under säsongen istället kämpat i motvind, även om man går mot ljusare tider, är Londonlaget fortfarande nere på den undre tabellhalvan i Premier League och kommer med all sannolikhet inte kunna en lösa Europabiljett. Chelsea spelar inte heller lika resultatinriktat som med de gjorde med José Mourinho vid rodret, nu när Guus Hiddink styr skutan. Rejäl målexplosion senast när Newcastle kördes över med 5-1. John Terry är skadad och missar matchen (stort avbräck).

Jag spelar på över 2 mål, asian handicap (insatsen tillbaka vid två mål) till 1,72 @ ComeOn.

  • Match: PSG – Chelsea 
  • Speltips: Över 2 mål (AH)
  • Odds: 1,72 @ ComeOn
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 16/2, 20:45

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar