Chelsea – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chelsea lyckades få med sig 1-1 på Anfield i första semifinalen av Capital One Cup och ikväll är det dags för returen och ett lag tar sig vidare till finalen mot Tottenham eller Sheffield United.

Chelsea har haft en rad svaga resultat den senaste tiden, inte minst 5-3-torsken mot Tottenham men de har en sak gemensamt, de har varit på bortaplan. Innan förlusten i FA-cupen mot Bradford City hade man tolv raka hemmasegrar med målskillnaden 32-3.

Liverpool stod även dem för ett svagt resultat i FA-cupen under helgen när de bara fick 0-0 hemma mot Bolton. Men Liverpool har fått lite snurr på laget och har faktiskt tio raka matcher utan förlust

Chelsea är  utan tvekan Englands bästa lag på hemmaplan sett över hela säsongen. Chelsea har vunnit första halvleken i fem av de sex senaste matcherna mot Liverpool. De brukar även starta starkt på hemmaplan, de har vunnit första halvleken i elva av deras tolv senaste hemmamatcher. Visst, Liverpool har uppvisat bra form och vunnit fem raka bortamatcher men motståndet har inte varit det svåraste och de har som sagt haft problem mot just Chelsea tidigare. Chelsea att vinna första halvlek till 2,25, känns som ett bra spel.

  • Match: Chelsea – Liverpool
  • Spel: Chelsea att vinna första halvlek
  • Odds: 2,25 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:45, 27/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar