Sheriff – Qarabag

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Sheriff är den stora dominanten, trots hård konkurrens i den moldaviska fotbollen. Tiraspol har vunnit serien vid fem tillfällen av de sex senaste upplagorna. I Europa har inte lyckan varit särskilt stor. Nu är moldaverna åtminstone framme vid tredje kvalrundan efter att ha besegrat albanska Kukesi på flest bortamål. Sheriff undvek att förlora på bortaplan och har hemmaplansfördel.

Qarabag lyckades inte vinna det första mötet mellan lagen, trots ett stort spelövertag, bollinnehav och flera målchanser. Den inhemska serien har plockats hem vid fyra raka tillfällen och Qarabag har ett fullt kapabelt material. Förra året var de på mållinjen att ta sig till slutspelet i Europa League. Hittills har laget skickat ut georgiska Samtredia med 6-0 över 180 minuter i Champion League-kvalet.

Jag spelar på över 2,0 mål (Asian Handicap) till 1,93 @ bet365.

  • Match: Sheriff – Qarabag
  • Spel: Över 2,0 mål (AH)
  • Odds: 1,93 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar