HJK – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HJK Helsinki är sedan flera år tillbaka dominanter i Finland. För tillfället placerar sig laget på andraplats i Veikkausliiga. I föregående möte kunde laget besegra blåvitt (2-1-seger), vilket var emot alla odds. Inför dagens match kommer laget till spel utan japanska stjärnan, Atomu Tanaka, som blev målskytt och assisterade till ett mål på Gamla Ullevi. Avbräck deluxe. Även Lum Rexhepi, avstängd, saknas och frågetecken för Taye Taiwo och Nnamdi Oduamadi, två av de mest betydelsefulla spelarna.

IFK Göteborg var klara favoriter när de klev in i det här dubbelmötet, men efter förlusten på hemmaplan är oddsen annorlunda. Nu måste Blåvitt vinna det här, och minst två mål måste det bli framåt. Det ska trots allt skilja flera nivåer mellan dessa lag och i första matchen, skulle jag ändå vilja påstå att det till större del var blåvitt som gjorde HJK bra.

Jag spelar raka tvåan till 2,38 @ William Hill.

  • Match: HJK – IFK Göteborg
  • Speltips: IFK Göteborg (2)
  • Odds: 2,38 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 4/8

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar