IFK Göteborg – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborgs kris fortsätter. Blåvitt placerar sig på tolfteplatsen i Allsvenskan med fyra raka vinstfria matcher. Resultaten fixar laget helt enkelt inte, prestationerna är undermåliga och under slutspurten av seriespelet, ska anseendet egentligen bara försöka räddas. Senast besegrades göteborgarna med 4-1 mot Häcken i derbyt på Hisingen. Deras insats var mer eller mindre kass, både fram och bak i banan.

AIK är fortsatt serieledare och nu ännu klarare efter att ha vunnit derbyt över Hammarby, också en av de främsta toppkonkurrenterna, senast. 1-0 skrevs resultatet på Friends Arena och då missades även en straffspark, ska nämnas. Gnaget har bara förlorat en av årets 22 matcher och cementerat deras position på toppen av kullen. Nollan är hållen i 6/7 senaste matcherna, samma antal matcher som har vunnits.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ betway.

  • Match: IFK Göteborg – AIK
  • Spel: AIK (2)
  • Odds: 1,70 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/9

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar