Energetik BGU – BATE

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Energetik BGU slutade på tolfteplats i vitryska högstadivisionen under föregående säsong. Hemmalaget är förhållandevis skapliga och spelar en mer offensiv fotboll. Problemet är emellertid antalet insläppta mål, där hållna nollor är väldigt sällsynt. Det säger något om dess defensiva spel. När lagen gjorde upp i början av augusti månad, segrade kvällens gäster från Borisov med hela 4-1 på hemmaplan.

BATE Borisov är ett väsentligt bättre lag, har god form och har dessutom en god trend gällande matcher mot just Energetik BGU. Det är bra att ha med sig till denna premiärmatch. BATE Borisov är ett lag som de allra flesta förmodligen har ganska bra koll på, eftersom laget har etablerat sig i Europa League sista säsongerna. Faktum är att man spelade mot Arsenal i ett tungt dubbelmöte så sent som förra säsongen.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,68 @ Unibet.

  • Match:  Energetik BGUBATE
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 19/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar