Slutsk – Energetik

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Slutsk toppar vitryska högstaligan och tog närmast tredje raka segern när klubben besegrade Dinamo Minsk på bortaplan med 2-1. Med fem segrar, en oavgjord och enbart en förlust, har säsongsstarten varit imponerande för hemmalaget. Klubben har onekligen imponerat mest i offensiven. Hemmalagets inledande seriematcher har resulterat i 14 stycken mål, vilket är flest i hela serien.

BGU Minsk har endast plockat tre poäng på deras fyra senaste matcher. Man är fortsatt med i toppen av tabellen, och inför fredagens tillställning placerar man sig på fjärdeplats. Närmast, studsade BGU Minsk tillbaka efter tre raka förluster när man besegrade Smolevichi med 2-0. Det ska dock nämnas att Smolevichi som är nykomling för säsongen, placerar sig näst sist i tabellen med endast tre poäng.

Jag spelar på Slutsk Draw No Bet till 1,57 @ bet365.

  • Match: Slutsk – Energetik
  • Spel: Slutsk DnB
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 8/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar