Slutsk – Energetik

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Slutsk innehar niondeplatsen i vityrska reservligan. Hemmalagets form är inte bra för tillfället. Endast två poäng på hemmalagets fem senaste matcher. Naturligtvis, bör nämnas att laget har presterat godkänt över dem inledande matcherna, totalt sett. De har nämligen två segrar och två kryss på deras åtta inledande matcher på säsongen. Dessutom har de visat sig hemmastarka, ännu inte torskat.

Energetik hittas i samma stund, två placeringar nedanför hemmlaget, närmare bestämt på elfteplatsen. Lagets form är helt okej under sistone. Samtidigt har gästerna två raka matcher med förlust. Det ska nämnas att laget har inte någon vidare bortastatistik under nuvarande säsong. Energetik har förlorat två av deras tre spelade matcher på bortaplan. Den andra matchen kryssade klubben i.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ ComeOn.

  • Match: Slutsk – Energetik
  • Spel: Slutsk (1)
  • Odds: 1,65 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:00, 7/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!