Slutsk – Vitebsk

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Slutsk har inlett nuvarande säsong med två segrar och en torsk. De skulle därmed ha chans att plocka förstaplatsen vid händelse av hemmaseger. Vitebsk är såklart tufft motstånd, men rimligtvis kan Slutsk vinna, trots, samma inkasserade poäng. Slutsk har dessutom lyckats få igång målproduktionen på sina tre matcher under säsongen. 3-2-vinst mot Isloch och tidigare besegrades Slavia Mozyr, 3-1.

Vitebsk har startat säsongen strålande, två av tre vinster och dessutom har man lyckats hålla nollan i dessa vinster. Bara Neman Grodno har lyckats slå laget, det också på bortaplan. Bortaplan som man nu också beger sig till, för att försöka besegra minst lika formstarka Slutsk. Vitebsk kommer till matchen med en man utanför truppen, den viktiga avstängde mittbacken, Daniil Chalov.

Jag spelar på Slutsk +0 (Asian Handicap) till 1,58 @ bet365.

  • Match: Slutsk – Vitebsk
  • Spel: Slutsk +0 (AH)
  • Odds: 1,58 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 13:00, 11/4