Smolevichi – Vitebsk

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Vitebsk har inte haft den tuffaste lottningen under inledningen av säsongen. Laget håller samtidigt inte någon överdriven klass under nuvarande säsong, och givetvis känns därmed söndagsmatchen oviss. Vitebsk har vunnit och förlorat redan såhär långt in på säsongen när tredje omgången står för dörren. De vann hemmamötet senast lagen möttes med 4-0, men mycket har dock hänt sedan dess.

Smolevichi kryssade mot Brest i premiären och många var överraskade, men mycket mer än så blev det inte för laget. I andra omgången var man tillbaka där man förväntades efter förlusten mot Isloch. Nu väntar nästa omgång när man gästar Vitebsk, ett hemmalag som kommer ifrån en förlust, men som innan det vann på sin hemmaplan. Det väntas bli en tuff uppgörelse för gästande Smolevichi.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,47 @ bet365.

  • Match: Smolevichi – Vitebsk
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,47 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 15:00, 5/4