Neman Grodno – Vitebsk

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Neman Grodno öppnade säsongen med bortaförlust mot Isloch. Denna match var en avslagen historia och precis som väntat misslyckades man alltså, med att vinna direkt. Annars är Neman Grodno ett rätt svårslaget lag. Det finns emellertid några problem med lagets målproduktionen. Neman Grodno ska vara favortier här idag, men samtidigt lär klubben inte vinna med några storsiffror.

Vitebsk spelade 0-0 mot hemmalaget senast man möttes. Det var i augusti månad, en match som alltså tillhörde förra säsongen. Vitebsk å andra sidan öppnade säsongen med att vinna med 1-0 hemma mot Gorodeya. En skön vinst som ger lite andrum. Nu tror vi att man slår sig an med en ganska defensiv approach till den här matchen. Det mesta pekar på en målfattig historia.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,57 @ Unibet.

  • Match: Neman Grodno – Vitebsk
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,57 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 29/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!