Neman Grodno – Zhodino

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Neman Grodno har inlett säsongen knackigt, med bara åtta inspelade poäng efter tolv omgångar. Med åtta inspelade poäng placeras hemmalaget på fjortondeplats, vilket även betyder att klubben ligger pyrt till. På senaste fyra matcherna har laget endast plockat tre poäng, vilket indikerar på svag form. Trots att målproduktionen har fungerat under de fyra senaste matcherna, har defensiven varit desto sämre.

Zhodino har överraskat de flesta under inledningen av säsongen. Efter tolv spelade omgångar placerar sig bortalaget på en andraplats och är endast en poäng bakom Bate. Under inledningen av säsongen kan vi avläsa från statistiken att det verkligen är defensiven som genererat poäng, endast fem insläppta mål på tolv matcher. Zhodino har en väldigt fin form och är obesegrade i de sex senaste matcherna.

Jag spelar på Zhodino Draw No Bet till 1,70 @ bet365.

  • Match: Neman Grodno – Zhodino
  • Spel: Zhodino DnB
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:00, 21/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar