Dinamo Minsk – Neman

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Dinamo Minsk saknar uppenbart självförtroende. Detta efter att endast vunnit en match. Vinsten kom på hemmaplan mot Torpedo Zhodino med 2-0. Antingen blir det en liknande tillställning idag eller kommer det bli lika tillknäppt som det varit i hemmalagets övriga matcher under säsongen. Minsk har svårt att vinna matcher, saknar känslan och har samtidigt startat säsongen allmänt dåligt.

Neman Grodno har visserligen fem poäng inspelade, men det har sett sådär ut i stora delar. Framförallt har man varit målsnåla, i både vinster och förluster vilket innebär både svårigheter att göra mål, men också positiva besked åt det defensiva hållet. Den vitryska ligan bjuder sällan på målkalas. Här förväntar jag mig inte heller något direkt målkalas, då underspelet klickas med tankarna på senaste omgångarna.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,53 @ bet365.

  • Match: Dinamo Minsk – Neman
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:30, 16/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar