Dinamo Brest – Isloch

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dinamo Brest gästas av Isloch, i ett fortfarande tidigt skede av ligasäsongen. Förra säsongen kommer klubben aldrig glömma. Dinamos första ligatitel plockades. De stod på starka 75 poäng vilket bäddade för serietiteln. Ligamästarna har däremot inte haft en speciellt lovande säsongsinledning. Hemmalaget har plockat en vinst, en oavgjord och en torsk efter deras tre inledande ligamatcher.

Isloch har en tuff uppgift ikväll, nämligen fjolårsmästarna på bortaplan. Medan Dinamo Brest vann ligan förra säsongen slutade Isloch på en stabil femteplacering. Det skiljde hela 28 poäng emellan dessa två lagen efter 30 omgångar. Gästerna är ett utpräglat mittenlag i den vitryska högsta ligan, de har inte tillräckligt med spetskvalitet för att konkurrera i den absoluta toppen.

Jag spelar på raka ettan till 1,72 @ bet365.

  • Match: Dinamo Brest – Isloch
  • Spel: Dinamo Brest (1)
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 12/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar