Dinamo Zagreb – Olympiakos

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Dinamo har verkligen inlett strålande i Champions League den här säsongen, de skrällde hemma på Maksimirstadion mot Arsenal med en 2-1 seger där man spelade hela andra halvlek med en man mer då Olivier Giroud blev utvisad. I den andra matchen blev kroaterna dock utklassade av Bayern Munchen med hela 5-0. Man släppte in 4 mål under en period av 15 minuter. Det känns dock som det är någonting som inte stämmer inom klubben. Supportrarna börjar sakta vända ryggen till sitt lag, man har börjat mer och mer ta in utländska spelare, klubbledningen är under kritik i hela landet.

Olympiakos är ett lag med mycket mer stabilitet och kvalitet än Dinamo. Det visade man också borta på Emiratesstadion när Arsenal besegrades med 2-3. Innan matchen mot Arsenal hade inte Olympiakos fått med sig en seger på 12 besök till England. Arsenal slog Olympiacos med 3-1 i London för tre år sedan men den här gången fick man se sig besegrade. Olympiakos går som tåget i ligan med full pott, 7/7 och en målskillnad på imponerande 22:3.

Jag kommer spela Olympiakos Draw No Bet till 1,91 @ William Hill.

  • Match: Dinamo Zagreb – Olympiakos
  • Spel: Olympiakos DnB
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 20:45

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar