Olympiakos – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Olympiakos ligger solklart sist i gruppspelet. Konkurrensen blev för uppenbarligen för hård. Detta var egentligen klart redan efter premiärförlusten mot Sporting, 2-3 på hemmaplan. Gruppspelets matcher har resulterat i endast en pinne, vilken kom i hemmamötet mot Barcelona via en mållös match. Trots lagets situation, bör man ändå vilja visa framfötterna. Till nästa match har de fyra dagars vila.

Juventus har givetsvis siktet inriktat på vinsten, men borde ha respekt för Olympiakos hemmakvalitéer. Exempelvis stod laget för en fantastisk arbetsinsats när 0-0 löstes mot Barcelona. Det blev en tät match när Juventus gästades av Olympiakos på Allianz Stadium och italienarnas spik i kistan kom så sent som i den 80:e minuten, 2-0, som slutresultatet också skrevs till. Jag tror på en målfattig match.

Jag spelar på under 2,5 mål (Asian Handicap) till 2,04 @ Unibet.

  • Match: Olympiakos – Juventus
  • Spel: Under 2,5 mål (AH)
  • Odds: 2,04 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 5/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar