Arsenal – Olympiakos

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Arsenal har stått för en relativt ojämn inledning, vilket inte är alltför ovanligt om man ser till föregående säsonger, där premiärerna både i ligaspelet samt i det här Champions League-gruppspelet har varit obegripligt svaga. ”Gunners” har dock en fantastisk vecka bakom sig, trots att man alltjämt inte var hundra över 90 minuter varken mot Tottenham eller Leicester så stod man för 7 mål framåt. Alexis Sanchez var fantastisk i helgen och det ska bli intressant att se vilken offensiv balans det blir ikväll nu när det saknas alternativ på det sittande mittfältet.

Olympiakos dominerar på inhemsk mark där man har vunnit den grekiska ligan 5 säsonger i följd och man har inlett väldigt väl även i år där man har gått rent under de inledande 5 omgångarna. Man har dock desto svårare att hävda sig ute i Europa och man har inte möjligheterna till att satsa likt några av de övriga toppklubbarna i de mindre ligorna. Man inledde gruppspelet med att bli utspelat mot Bayern Munchen där förlustsiffrorna landade på 0-3 och det var ändå på hemmaplan där man kan vara en maktfaktor. På resande fot är man av tradition betydligt svagare, noterbart att man förlorade samtliga 3 gruppspelsmatcher på bortaplan i fjol, bland annat mot Malmö.

Ett asian handicap på Arsenal -1 (insatsen tillbaka vid uddamålsvinst) spelas.

  • Match: Arsenal – Olympiakos
  • Spel: Arsenal -1 (AH)
  • Odds: 1,725 @ bet365
  • Units: 3/5
  • Spelstopp: 20.45 29/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar