Olympiakos – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Olympiakos har spelat utomordentligt bra i grekiska Super League, där ”Thrylos” har vunnit samtliga matcher (13 av 13 möjliga). Dessutom är laget helt överlägsna och det skiljer 16 poäng ner till tvåan i tabellen, AEK Athen. Detta innebär att man kan fokusera helt och hållet på denna match mot Arsenal och det lär väl också varit prioriterat sedan en längre tid, då chansen för vidareavancemang är stor. Hemma på Karaiskasis Stadium har man gjort 20 mål på 6 matcher och i 4 av 5 matcher som spelats i Champions League har gått över 2.5 mål för Olympiakos del. Det finns en del defensiva bekymmer vilket kan öppna denna  matchen rejält.

Arsenal besegrade Sunderland med 3-1 i senaste omgången av Premier League och det var en viktig seger i ligan då man tappat poäng i två raka matcher. Den här matchen blir som tidigare sagt direkt avgörande för Champions League denna säsong. Åker man ur gruppspelet så är det ett fiasko. Det krävs att man gör minst 2 mål för att ens ha chans på att gå vidare från gruppen så det finns inget vänta på, vi lär få se ett offensivt Arsenal som är motiverade.

Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 1.80 @ betsson

  • Match: Olympiakos – Arsenal
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.80 @ betsson
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 9/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar