Olympiakos – Sporting

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Olympiakos kommer till dagens match med två segrar och en oavgjord i upptakten av deras seriespel. Hemmalaget kunde ganska bekvämt avancera vidare från den tredje kvalrundan liksom playoffet, där serbiska Partizan och kroatiska Rijeka stått för motståndet. Olympiakos kommer gå för tre pinnar, de nöjer sig inte med kryss. Grekiska klubbar är utöver detta erkänt hemmastarka ute i Europa.

Sporting har varit dominanta i ligaspelet. De har ännu inte tappat några poäng på fem matcher och ser på allvar ut som ett hot mot Benfica. Laget var illa ute i kvalet mot FCSB efter 0-0 i hemmamatchen, men steppade upp och vann med 5-1 i bortamötet. Sporting har det bättre spelarmaterialet, men samtidigt är bortafaktorn av stor betydelse i den här typen av matcher. Känslan är att de är nöjda med kryss här.

Jag spelar på Olympiakos +0 mål (Asian Handicap) till 1,94 @ bet365.

  • Match: Olympiakos – Sporting
  • Spel: Olympiakos +0 (AH)
  • Odds: 1,94 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 12/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar