Dinamo Minsk – Neman

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dinamo Minsk placerar sig på andraplatsen i Vysshaya Liga Reserve. Hemmalaget har under inledande fyra omgångar av den vitryska reservligan, plockat tio poäng. Laget inledde med seger och därefter kryssade Minsk för att därefter vinna deras två senaste matcher. I senaste matchen slogs tabelljumbon Gorodeja. Med andra ord har hemmaklubben en mycket bra form i skrivande stund.

Neman hittas på förstaplatsen i reservligan. Klubben har naturligtvis också en bra form. Samtidigt ska man komma ihåg att gästerna har bortplan i dagens match, mot andraplacerade Dinamo Minsk, vilket självklart kommer bli en väldigt tuff uppgift. Neman inledde säsongen med två segrar för att därefter kryssa och nu senast vinna mot Belshina med 5-2 på hemmaplan.

Jag spelar på raka ettan till 1,72 @ bet365.

  • Match: Dinamo Minsk – Neman
  • Spel: Dinamo Minsk (1)
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 11:30, 15/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar