Neman Grodno – Minsk

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Neman Grodno förlorade mot Dinamo Minsk senast och jagar idag en efterlängtad seger. Hemmalaget har spelat tre raka ligamatcher utan vinst. De hade känningar i senaste tre mötena, men dessvärre lyckades inte hemmalaget plocka någon seger. Gästande Minsk har ett skickligt defensivt spelarmaterial, därmed kommer det bli en intressant utmaning för klubben att spräcka nollan här idag.

BGU Minsk ligger visserligen på en fjärdeplats i ligaspelet. Men någon fin fotboll har de knappast bjudit på. Laget har stått för sex mål framåt och fyra bakåt på fem omgångar, vilket har lett till tre vinster och två förluster. Man har inte varit starkare på hemmaplan än vad man varit på bortaplan heller för den delen och vi kan räkna med ett Minsklag som är nöjda med poäng i detta mötet.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,55 @ Unibet.

  • Match: Neman Grodno – Minsk
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,55 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar