Zhodino – Gorodeja

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Zhodinos säsongsinledning har varit strålande. Med endast en torsk i ligaspelet är man endast en poäng från toppen. Kollar man emellertid lite mellan raderna, har laget överpresterat. Hemmalaget har plockat poäng, men inte spelat lika bra som tabellen visar med målsnåla vinster och där seplet inte varit särskilt övertygande. Hemmaklubben är favoriter mot gästande Gorodeja. Dessa lag har varit jämna.

Gorodeja, som ligger fyra poäng bakom Zhodino bör se goda möjligheter till poäng. Laget har endast inkasserat en förlust på de inledande fyra bortamatcherna samt endast släppt in två mål. Zhodino brukar normalt sett ha väldigt svårt att hitta målet och förhoppningen är att de kommer få svårt även idag. Lagen har mötts fyra gånger tidigare. Facit i dessa matcher är en vinst vardera samt två kryss.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 2,37 @ bet365.

  • Match: Zhodino – Gorodeja
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 2,37 @ bet365
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 17:00, 15/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar