Slutsk – Slavia Mozyr

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Slutsk kommer till premiäromgången med stora förhoppningar om att prestera ett bra resultat direkt, men faktum är, att hemmaklubben egentligen tillhör de mindre klubbarna i vitryska högstaligan. Som alltid vid premiärspel är det naturligtvis svårt att veta var lagen står rent spelmässigt. i detta fallet har klubbarna som möts, inte spelat någonting i cupslutspelet. Fokuset kommer ligga på målmarknaden.

Slavia Mozyr har haft en tendens att spela mycket målsnåla matcher mot Slutsk. Det i sig brukar inte vara en slump. Därför finns goda förhoppningar om att det som nu väntar är ytterligare ett jämnt möte, mellan två bra lag, men som inte riktigt har vad som krävs för att köra över motståndarna. Fokus lär också ligga på att inte släppa in för mycket mål.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,64 @ Unibet.

  • Match: Slutsk – Slavia Mozyr
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,64 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:15, 21/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!