Slavia Mozyr – Ruh Brest

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Slavia Mozyr tillhör ligaklubbarna, som imponerat under inledningen av säsongen. Visserligen har dem förlorat en match, men det var i premiären. Därefter har man gått mycket starkt. Segrar mot exempelvis Bate Borisov, och Brest. Slavia skapade oerhört mycket lägen mot Bate vilket var anledningen till att hemmalaget segrade. Lagets tighta och kompakta försvarsspel satte stopp för det forna storlaget.

Ruh Brest krigar vidare, nu har man förlorat två raka matcher, visserligen mot bra lag, men man är ute efter betydligt mer poäng än vad man lyckats ta hittills. Ruh Brest är väll inget lag som förväntas vara uppe och slåss i toppen, men man visade bland annat i premiären att man kan bli att räkna med. Nu har man förlorat mot Bate , vilket är ett lag som underpresterat något enormt under inledningen.

Jag spelar på Slavia Mozyr +0 (Asian Handicap) till 1,55 @ bet365.

  • Match: Slavia Mozyr – Ruh Brest
  • Spel: Slavia Mozyr +0 (AH)
  • Odds: 1,55 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:30, 13/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar