Slavia Mozyr – BATE

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Slavia Mozyr fick knappast någon lysande säsongs när hemmaklubben torskade på bortaplan med 3-1 i premiären. Kanske sätter resultatet färg på säsongen för dem. Under fjolårssäsongen avslutade Mozyr på åttondeplats, en placering som jag inte tror hemmalaget kommer uppnå under nuvarande säsong. Den vitryska säsongen är endast en omgång in, men redan finns aningar om hur säsongen kan arta sig.

Bate Borisov är det kända namnet i Vitryssland. Man har många gånger varit med och slagits om platser i Europas finrum men också deltagit i Europa League- och även Champions League. Senaste säsongen slutade man på andraplats, tätt bakom mästarna Dinamo Brest. Här hittar vi i dagsläget många spelare från det inhemska landslaget. Målet för säsongen är att vara med och slåss om guldet.

Jag spelar på Bate över 1,5 mål till 1,53 @ bet365.

  • Match: Slavia Mozyr – BATE
  • Spel:  BATE Ö 1,5 mål
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 13:00, 28/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar