Slavia Mozyr – BATE

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Slavia Mozyr gästas av storklubben Bate Borisov under onsdagskvällen. Säsongen är fortfarande ung. Den vitryska högstaligan rullar vidare med förväntade segrar, skrällar och det mesta därtill. Det är fortsatt väldigt svårt att sia om vilket lag som drar längsta strået. Flertalet av klubbarna har fortsatt en dålig form. Hemmalaget har emellertid hittat formen och dessutom hunnit besegra dagens gäster.

BATE Borisov tog en mycket viktig seger i ligaspelets tredje omgång, när man Ruh Brest på hemmaplan. Detta var också lagets första seger den här säsongen, men också lagets första hemmamatch. En viktig seger är i ryggen inför det första cupmötet av två mot Slavia Mozyr, ett lag man dessutom skall ha betydligt större chans att vinna mot än vad man visade på prov senast man möttes.

Jag spelar på BATE +0 (Asian Handicap) till 1,62 @ bet365.

  • Match: Slavia Mozyr – BATE
  • Spel: BATE +0 (AH)
  • Odds: 1,62 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:30, 8/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar