Isloch – Slavia Mozyr

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Isloch fick en flygande säsongsstart. Efter två spelade omgångar hade hemmalaget lika många segrar. Efter den starka inledningen har klubben emellertid förlorat två raka matcher. Skrälltorsk mot Slutsk och närmast förlorade klubben ganska väntat mot de regerande mästarna Brest. Något mer oroväckande för Isloch, är att man i bägge matcherna släppt in tre stycken mål. Lagets defensiv sviktar.

Slavia Mozyr hittas på sjätteplats inför femte omgången och har i skrivande stund sju spelade poäng. I premiäromgången föll man mot Slutsk med 3-1, men då ska det nämnas att man fick fyra straffar och ett rött kort emot sig. Efter den minst sagt galna premiären tog man två raka segrar och närmast blev det delad poäng mot Rukh Brest. Även om formen är god hos bortalaget känns lördagens match öppen.

Jag spelar på över 1,5 mål till 1,40 @ Unibet.

  • Match: Isloch – Slavia Mozyr
  • Spel: Över 1,5 mål
  • Odds: 1,40 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:00, 18/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar